Premijer liga BiH

Radnik može biti zadovoljniji jednim bodom

BiH,01.04.17. Mostar,Stadion Bjeli brijeg,  Prvenstvena utakmica Zrinjski-Krupa Photo:Stojan Lasic
06.04.2017.
u 08:00

Krupa nije uspjela ni iz trećeg pokušaja svladati Radnik. Iako su domaći većim dijelom bili bolji protivnik, na kraju su se previše povukli, što je ekipa iz Bijeljine kaznila i došla do boda.

Napadačka igra

Krupa je krenula ofenzivno od početka. Ekipa Slobodana Starčevića je u prvih pet minuta izvela čak tri udarca iz kuta, a nakon njih prijetili su Aleksandar Vukotić glavom te Elvir Koljić udarcem, no velike opasnosti za mladog Hodžića nije bilo.

Radnik je nastupio oslabljen bez dva prva vratara pa je na golu bio mladi Samir Hodžić te čak šest nogometaša tako da mu je trebalo 15 minuta da se riješi pritiska Krupe i zaprijeti preko Mladena Zeljkovića i Marka Obradovića, no nije bilo velike opasnosti za gol Krupe. Mirković je bio u dobroj prigodi u 18. minuti kada je obišao i vratara Radnika, ali mu je lopta pobjegla i nije ju uspio ubaciti u mrežu. Tri minute poslije pokušao je Aleksić, ali s gol-linije izbacuje Vasić i otklanja opasnost. Krupa je odlično probijala po stranama i uslijedila su dobra ubacivanja. Tako je na centaršut dobro reagirao Koljić i poslao je loptu iznad vratnice. Domaći tim je stalno prijetio nakon prekida. Prigoda se pružila u 38. minuti opet nakon kornera. Vukotić je opet bio najviši u skoku, ali nije bio precizan. Radnik je prvu pravu prigodu imao u 40. minuti i umalo poveo. Vasić je šutirao s 25 metara, pogodio je gredu i umalo doveo bijeljinski tim u vodstvo.

Pogreška

Veliku pogrešku vratara Hodžića u 56. minuti iskoristio je Miljan Ljubenović.

Čuvar mreže Radnika želio je driblati, pogriješio je, izgubio loptu i nogometašu Krupe nije preostalo ništa drugo nego je ubaciti u mrežu. Nakon primljenog gola bijeljinski tim je još jednom pogriješio, a, na njihovu sreću, Uroš Mirković je previše komplicirao. Domaći tim se previše povukao i prepustio inicijativu gostima, što je Radnik kaznio u 76. minuti. Beširević je oteo loptu i uposlio Đurića koji je odlično pogodio. Do kraja nije bilo prigoda, Krupa je imala loptu više u posjedu, ali bez pravih prigoda, tako da je susret završen neriješeno, čime će gosti biti zadovoljniji.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije