VELIKO PRIZNANJE

Real bi mogao ispuniti san Modriću i pružiti mu čast koju je zadnji dobio Zidane

02.10.2021.
u 16:49

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u svibnju je potpisao ugovor s Real Madridom do 2022. godine, a španjolska Marca piše kako bi mogao ostati u klubu i poslije ljeta 2022. godine, odnosno produljiti na još godinu dana kad mu važeći ugovor istekne.

"Modrić je pristao na manju plaću kako ostvario san i završio karijeru na Santiago Bernabeu. Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine planira igrati još dvije-tri godine, a i dalje je ključan igrač u Realu iako su već spremne njegove zamjene Fede Valverde i Eduardo Camavinga", piše Marca.

U nastavku teksta stoji: "Fizički je u boljem stanju nego prijašnjih godina. Lani je bio fantastičan s 48 odigranih utakmica i zato mu u Realu planiraju ispuniti san i dozvoliti mu da zaključi karijeru s ugovorom do ljeta 2023. godine. Još nema službenih pregovora, ali u klubu su otvoreni za tu ideju".

Ako se Marcini navodi obistine, bit će to dobre vijesti za Hrvatsku jer kapetan neće morati tražiti novi klub za posljednju sezonu u igračkoj karijeri i nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022 godine. Potpiše li novi ugovor, zaključit će igračku karijeru u Madridu i tamo potpuno spreman dočekati Mundijal.

Bit će to ogromna čast i priznanje za hrvatskog veznjaka kakvo nisu dobile čak ni najveće Realove zvijezde poput Sergija Ramosa, Raula Gonzalesa ili Ikera Casillasa koji su bili prisiljeni svoje velike nogometne karijere zaključiti negdje drugdje. Zadnji kome je to pošlo za rukom bio je legendarni Francuz Zinedine Zidane, prenosi Direktno.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?