PRIJATELJSKA UTAKMICA

Real pobijedio Arsenal na jedanaesterce, Bayern bolji od Milana

Reuters/Pixsell
24.07.2019.
u 13:40

Luka Modrić je bio u početnoj postavi Reala i igrao do 65. minute

Nogometaši Real Madrida nadoknadili su dva pogotka zaostatka i s 3-2 (0-2, 2-2) pobijedili na jedanaesterce Arsenal u utakmici International Champions Cupa odigranoj u predgrađu Washingtona, dok je Bayern s 1-0 nadigrao Milan u Kansas Cityju. 

Arsenal je poveo s 2-0 pogocima Lacazettea (10) i Aubameyanga (24), ali je Real u drugom poluvremenu izjednačio golovima Balea (56) i Asensija (59), koji su obojica ušli u igru na početku drugog poluvremena. Bale je zamijenio Hazarda, a Asensio Benzemu.

U raspucavanju je Baleu vratar Martinez obranio jedanaesterac, ali su kod Arsenala Monreal i Burton bili neprecizni, dok je Xhaki Courtois obranio pokušaj udarca po sredini gola pa su Madriđani odnijeli dodatni bod.

Luka Modrić je bio u početnoj postavi Reala i igrao do 65. minute.

Na ljestvici je Arsenal i dalje vodeći sa 7 bodova iz tri utakmice, a drugi je Bayern sa 6 bodova.

Bavarcima je drugu pobjedu donio Leon Goretzka koji je u trećoj minuti sučevog dodatka u prvom poluvremenu postigao jedini pogodak u dvoboju s Milanom. Za talijansku momčad cijelu je utakmicu odigrao Ivan Strinić.

U Arlingtonu je Atletico tek nakon raspucavanja pobijedio meksičku Guadalajaru, nakon što u osnovnom dijelu utakmice nije bilo pogodaka. Meksikanci su od 24. minute igrali s igračem više, jer je Atleticu isključen Marcos Llorente, zbog povlačenja Vege, kad je ovaj krenuo sam prema vratima Madriđana.

Od 13.30 sati u Nanjingu će igrati Juventus protiv Intera.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije