Premijer liga BiH

Zrinjski i Borac odigrali bez golova

Screenshoot
22.10.2023.
u 21:42

Derbi utakmicu u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banja Luci su odigrali Borac i Zrinjski. Na kraju pobjednika nije bilo, a nije bilo ni golova na ovom susretu, pa je utakmica završena s početnih 0:0.

Prva prilika na ovoj utakmici viđena je u 14. minuti. Imali su je igrači Zrinjskog. Ćuže je pobjegao po desnoj strani i šutirao, ali pogađa stativu.

Samo dvije minute kasnije uzvraća domaća ekipa. Kvržić je centrirao s desne strane, ali kasnili su i Lukić i Blagaić, piše Sportsport.

Nedugo nakon ove prilike ponovno je opasno bilo pred golom Zrinjskog. Šutirao je Herrera sa 25 metara, ali pogađa stativu.

Minutu kasnije probao je Jurilj glavom, ali Marić je fenomenalno intervenirao i sačuvao svoju mrežu u ovoj situaciji.

Blagaić je u 22. minuti probao sa dvadesetak metara, ali lopta ide malo pored gola Zrinjskog.

Borac je u 30. minuti ostao bez kapetana Grahovca koji se ozlijedio i morao je napustiti teren, a u igri ga je zamijenio Fićović.

Lukić je u 33. minuti probao glavom iz jako teške situacije, a lopta ide preko gola.

Sjajnu kontru istrčali su nogometaši Borca u 41. minuti. Jurilj je pobjegao, centrirao, ali gosti su sjajno intervenirali.

Prva opasnost pred golom gostiju u drugom poluvremenu viđena je u 49. minuti. Pao je Lukić u kaznenom prostoru Borca, ali Peljto je samo odmahnuo rukama.

Dvije minute kasnije Ćuže je imao priliku. Ostao je sam na sedam metara od gola Borca, ali šutirao je daleko pored gola.

"Vruće" je bilo na terenu u 55. minuti kada su Jurilj i Jakovljević imali žestok razgovor, ali Peljto je sve riješio razgovorom.

Memija je u 62. minuti centrirao, a efektno petom pokušao je Ćuže. Njegov udarac obranio je Mijatović.

Herrera je u 67. minuti probao iz slobodnog udarca, ali brani Marić njegov pokušaj.

Nakon toga, praktično da nije viđena neka ozbiljnija situacija na ovoj utakmici. Obje ekipe nisu uspjele da ugroze svoje protivnike i ostalo je 0:0.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?