trener Plemića

Rendulić optimist pred uzvrat, otkrio gdje je najveća šansa Zrinjskog

Krunoslav Rendulić
EXPA/ Reinhard Eisenbauer
25.08.2023.
u 07:24

"Sigurno da LASK-u nije lagano pod pritiskom i tu smo u maloj prednosti i to je jedan segmenat koji može ići u našu korist. Imamo još 90 minuta za popravni.", kazao je Rendulić.

Zrinjski je u prvoj utakmici play-offa Europa lige poražen u Linzu od LASK-a rezultatom 2:1. Rezultat koji ostavlja sve otvoreno pred uzvrat u Mostaru.

Utakmicu je komentirao trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić koji je dao opšrino viđenje događaja u Linzu.

"Čestitam LASK-u na zasluženoj pobjedi. Ušli smo malo svečano, puni darivanja, tako se ne može igrati u Europi. Koštao nas je taj ulazak u igru", rekao je Rendulić, piše Sportsport.

Istaknu je da se protiv austrijskog tima može igrati i optimist je pred uzvrat u Mostaru.

"U drugom poluvremenu smo vidjei da se može igrati, znamo da su kvalitetniji, ali imamo šansu. Izgubili smo danas, ali ima popravni u Mostaru i nadam se da ćemo odigrati bolje. Dat ćemo sve od sebe i vjerujemo u prolaz.", kazao je trener Zrinjskog.

Ulazak u utakmicu je problem plemića, slično se dogodilo i protiv Slovana.

"Imamo problem sa startom utakmice, slično kao protiv Slovana, tako i sada, gledat ćemo da to promijenimo.", dodao je. 

Ozljede nisu puno poremetile igru.

"Koga nema bez njega se mora, napravili smo dvije promjene, Batarelo i Senić su korektno odradili utakmice. Prvi put je igrao i mali Ramić, sigurno je puno naučio iz utakmice. Kada pravite pogreške na ovoj razini to se kažnjava.", istaknuo je Rendulić.

Pritisak koji ima austrijski predstavnik je velika šansa Zrinjskog naglasio je Rendulić za kraj.

"Sigurno da LASK-u nije lagano pod pritiskom i tu smo u maloj prednosti i to je jedan segmenat koji može ići u našu korist. Imamo još 90 minuta za popravni.", kazao je Rendulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije