dogovorena suradnja

Rukometaši Slobode dobili novog šefa stručnog stožera

14.06.2023.
u 20:20

Rukovodstvo Rukometnog kluba Sloboda iz Tuzle dogovorilo je suradnju sa Mirkom Mikićem te ga imenovalo za novog šefa stručnog stožera. Mikić je prethodni angažman imao u Borcu iz Banja Luke. 

- Već neko vrijeme pratim što se događa u Rukometnom klubu Sloboda, nekih četiri-pet godina i samim tim ti neki prvobitni razgovori su tekli poprilično glatko i u nekoj opuštenoj atmosferi, gdje sam se ja otprilike uvjerio u sve ono što sam znao od ranije, a to je da se radi o jednom strašno organiziranom klubu sa jasnom ambicijom i ciljem - navodi Mikić. 

Rukometni klub Sloboda je klub koji pretendira na sami vrh bosanskohercegovačke lige, a u skladu s tim je sklopljen i ugovor s novim trenerom.

- Kad su ambicije i ciljevi u pitanju izbjegavam da pričam o tome, međutim, tko prati rukomet u BiH svjestan je koje su ambicije RK Sloboda. Mi ćemo pretendirati na sami vrh u svim natjecanjima BiH, odnosno prvenstvu i Kupu BiH. Mislim da takva ulaganja i infrastruktura i takvi uvjeti rada moraju značiti i, barem što se tiče ambicija, da moraju da budu na najvećoj mogućoj razini. Neka moja prvobitno osobna ambicija jeste da pokušamo oformiti ekipu koja može ostvariti sve te dugoročne ambicije, odnosno pokušati oformiti ekipu koja će se boriti za sami vrh u svim natjecanjima u okviru BiH i isto što dalje otići u nekim europskim natjecanjia. Pored toga, vrlo je važno da se zaliječe ozljede koje su prenesene iz prethodne sezone i da se što prije spremimo u tom pripremnom razdoblju kako bismo spremno dočekali prvu službenu utakmicu - ističe Mikić.

Prije nego što je ušao u trenerske vode, Mirko Mikić je igrao za lokalni klub RK Kotor Varoš, potom i RK Borac, a bio je i član reprezentacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije