NISU USPJELI

Sedmorica BBB-a pokušala su pobjeći iz Grčke. Uhićeni su s noževima i palicama u kombiju

grčka policija
Marko Lukunic/PIXSELL
08.08.2023.
u 19:10

Kombijem su pokušali pobjeći iz Grčke i vratiti se u Hrvatsku, ali u tome ih je spriječila tamošnja policija. Grčki portali pišu da su u kombiju pronađeni noževi i palice za koje se vjeruje kako su bili korišteni u atenskom kaosu.

Nastavljaju se uhićenja hrvatskih huligana koji su u ponedjeljak u noći sudjelovali u velikim neredima u Ateni protiv skupine grčkih huligana uz pomoć navijača Panathinaikosa. Prema informacijama koje posjeduju grčki medija, uhićeno je više od 100 ljudi, a većina su naši državljani.

Također, javljaju kako su sedmorica Hrvata privedena poslijepodne na granici sa Sjevernom Makedonijom. Kombijem su pokušali pobjeći iz Grčke i vratiti se u Hrvatsku, ali u tome ih je spriječila tamošnja policija. Grčki portali pišu da su u kombiju pronađeni noževi i palice za koje se vjeruje kako su bili korišteni u atenskom kaosu.

Predviđa se se kako će uhićeni biti zadržani barem mjesec dana u istražnom pritvoru u Grčkoj. BBB-im a koji su povezani s ubojstvom Grka Michalisa prijeti doživotni zatvor, a navodno već i postoje dokazi o tome tko je ubojica nesretnog 29-godišnjeg navijača prvaka AEK-a.

Načelnik glavnog stožera grčke policije vodit će internu istragu o sinoćnjim događajima u Ateni, gdje je u sukobu članova navijačkih skupina uoči dvoboja AEK - Dinamo u kvalifikacijama za nogometnu Ligu prvaka smrtno stradao 29-godišnji navijač domaće momčadi.

Istraga bi se trebala baviti propustima grčke policije koja nije spriječila dolazak Dinamovih navijača u Atenu, iako je o tome bila upozorena od strane hrvatskih i crnogorskih kolega najmanje dva dana unaprijed, priopćeno je u utorak.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije