Senator u redovima Zrinjskog govori za Kompas

Slobodan Jakovljević: U Varšavu idemo još kuražnije – pokušat ćemo nadigrati Legiu

Slobodan Jakovljević
08.11.2023.
u 18:52

Jakovljević je rekao kako uzimajući u obzir sve ono što su napravili ove sezone još nisu svjesni interesa ne samo nogometne javnosti u BiH nego i Balkana pa i Europe.

„U Varšavu protiv Legie idemo na pobjedu“ – kazao je u emisiji Kompas RTV-a Herceg-Bosne senator u redovima HŠK Zrinjskog Slobodan Jakovljević.

„Još kuražnije ćemo izaći u Varšavi. Pokušat ćemo ih nadigrati“, poručio je Jakovljević i dodao kako uzimajući u obzir sve ono što su napravili ove sezone još nisu svjesni interesa ne samo nogometne javnosti u BiH nego i Balkana pa i Europe.

Upitan što mu je osim ljutnje prvo „prošlo kroz glavu“ kada je postigao autogol protiv Legie u Mostaru kazao je da je to bila prvo ljutnja, te osjećaj žala jer su iz jedne polu-šanse primili gol. 

„Jednostavno mi je bilo krivo u tom trenutku.“

Naglasio je kako u Premijer ligi i Kupu BiH Zrinjski uvijek ima visoke ambicije. 

„Ovo mi je osma sezona u klubu i pokušat ćemo i ove godine ostvariti ciljeve koji su zacrtani prije početka sezone. Na svim frontovima idemo do kraja i nadamo se rezultatu kao i prošle godine“, poručio je Jakovljević.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije