natjecanje

Stara mjesna zajednica pobjednik Lige mjesnih zajednica općine Neum

16.08.2023.
u 18:22

Drugo mjesto pripalo je ekipi Mjesne zajednice Gradac, dok je treće mjesto osvojila ekipa Mjesne zajednice Hutovo

Završena je Liga mjesnih zajednica općine Neum. Pobjednik natjecanja je Stara mjesna zajednica, a ta će momčad predstavljati svoju općinu na završnome turniru Lige Hercegovine koji će se ovog ljeta održati u Grudama. Drugo mjesto pripalo je Mjesnoj zajednici Gradac, dok je treće mjesto osvojila ekipa Mjesne zajednice Hutovo.

U finalnome susretu neumske Lige mjesnih zajednica jedini strijelac na utakmici bio je Mario Crnčević, a upravo je taj pogodak, iako jedini, na kraju donio prestižni naslov njegovoj momčadi. Finale je bio napeto, tvrdo, nije se prezalo ni od težih prekršaja, ali takve tenzije bile su i razumljive s obzirom na značaj ovoga natjecanja. Medalje i pehare najuspješnijima dodijelio je načelnik općine Neum Dragan Jurković.

Ove je sezone, inače, u Neumu nastupilo šest momčadi podijeljenih u dvije skupine. Spomenuto natjecanje trajalo je četiri dana. Finalnu večer Lige mjesnih zajednica općine Neum pratilo je oko 300 gledatelja, a organizatori tvrde kako je to za prilike u Neumu jako dobar broj.

Ovaj turnir dobro je došao i kao svojevrsna dopuna turističke ponude u ovom jedinom bosanskohercegovačkom mjestu na Jadranskome moru.

Zanimljivo je bilo i to što se finalna utakmica našla u izravnome prijenosu s čak trima kamerama. Takvi prijenosi nisu nešto novo na ovakvim natjecanjima, ali live stream trima kamerama i s komentatorom uživo ljestvica je više za sva druga općinska natjecanja.

Neum je, inače, protekle godine prvi put nastupio na Ligi Hercegovine, a sudeći prema onome što smo vidjeli na ovogodišnjem finalu u Neumu, momčad Stare mjesne zajednice neće biti lagan protivnik ni jednoj ekipi koja će se ove godine boriti za Večernjakov pehar. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?