nogomet

Tajanstveni kupci Istre su Rusi i već su upoznati sa stanjem?

Nel Pavletić/PIXSELL
07.01.2018.
u 19:44

Čini se da bi trakavica oko Istre 1961 konačno mogla doživjeti svoj kraj! Riječ je o Rusima, koji su već imali prste u sportskim projektima na Istoku Europe.

"Zaštitnički gard kojim su na ''Drosini'' i u gradskim uredima zaobišli komentar na obavljene razgovore, dao je naslutiti da poslu pristupaju oprezno, ne želeći ga javnim razglašavanjem kompromitirati. Isto vrijedi i za identitet mogućeg novog vlasnika, ali se jučer stidljivo mogla iskamčiti potvrda da se radi o grupaciji na čelu s financijerom iz - Rusije.", piše glasistre.hr pa dodaje:

"Dotični je navodno već sudjelovao u sportskim projektima na istoku Europe, a za eventualne perspektive ovog posla važno je i da su njegovi zastupnici ljudi s prostora bivše Jugoslavije, što implicira da su upoznati s ovdašnjom nogometnom svakodnevicom."

Dakle, u Istri postupaju pametno i ne žele ponoviti slučaj kao s Michaelom Gloverom. Minimalno što novi vlasnik kluba može pružiti je mirno privođenje sezone kraju ostankom u HNL-u i redovitom isplatom plaća svojim nogometašima.

Novi potencijalni vlasnici već su obavili razgovore s trenerom Darkom Raićem Sudarom i dobili uvid u stanje kluba te koliko će i kako biti potrebno vršiti remont. Upoznati su i s činjenicom da bi se sve trebalo odvesti brzinom munje zbog priprema za nastavak natjecateljske sezone, prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije