RASPAD SISTEMA

Turci uoči Hrvatske napali Lucescua: Glavni igrač je 37-godišnjak? Bolje da vratimo Terima!

04.09.2017.
u 11:30

Lucescu se nakon utakmice žalio na suce, no malo će mu to pomoći jer turskim navijačima bitan je samo rezultat utakmice, a ne dojam.

Turska reprezentacija nakon poraza u Ukrajini (0:2) Hrvatsku dočekuje u momčadskom kaosu. Novi izbornik Mircea Lucescu nije uspio ništa promijeniti, Turci su u Harkivu opet izgledali kao momčad bez ikakve vizije, a turski novinari već su napali novog izbornika Lucescua.

“Koja je logika u prvih 11 staviti Emrea Belozoglua, čovjeka koji će za koji dan napuniti 37 godina i koji već dulje vrijeme igra veteranski nogomet? Koja je logika u momčad staviti četvoricu iz Fenerbahcea, a ti isti igrači ispali su od drugorazrednog Vardara u kvalifikacijama Europske lige? Nastavi li Lucescu ovako i protiv Hrvatske, uskoro ćemo opet vraćati Terima na klupu”, piše najtiražniji turski sportski list Pas Fotomaç. Lucescu se nakon utakmice žalio na suce, no malo će mu to pomoći jer turskim navijačima bitan je samo rezultat utakmice, a ne dojam. Iako, Lucescu je najmanje kriv, ovakvoj Turskoj ne bi pomogla istodobno tri Mourinha i Guardiole. Pokazuje to detalj koji su TV kamere snimile u 60. minuti utakmice u Harkivu. Naime, kod zaostatka 0:2 kamera je pokazala četvoricu reprezentativaca na klupi – Ardu Turana, Selçuka İnana, Buraka Yılmaza i Canera Erkina. Sva četvorica su se smijala, a dvojica su bila i na mobitelu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije