rukometašica HŽRK Zrinjski

Veliki uspjeh Plemkinje: Lucija Vistorop pozvana u reprezentaciju BiH

05.01.2019.
u 08:48

"Mislim da je ovo samo poticaj da nastavim raditi na sebi i usavršavati vlastite vještine", rekla nam je Lucija

Mlada rukometašica HŽRK Zrinjski iz Mostara, Lucija Vistorop dobila je poziv na okupljanje juniorske reprezentacije BiH, objavio je klub.   

"Bolji ulazak u Novu godinu nismo mogli očekivati! Naime, naša Lucija Vistorop dobila je poziv na okupljanje juniorske reprezentacije BiH. Ovom prilikom čestitamo Luciji i želimo joj puno sreće u nastavku. Klub je ponosan!", navode iz HŽRK Zrinjski. 

Lucija Vistorop je u izjavi za Vecernji.ba rekla kako ima 18 godina, a rukomet trenira u HŽRK Zrinjski već 4 godine. 

"Iskreno nisam očekivala poziv u mladu reprezentaciju BiH, ali naravno da me je to razveselilo. Mislim da je to samo poticaj da nastavim raditi na sebi i usavršavati vlastite vještine", rekla nam je Lucija Vistorop. 

"Cilj za ovu sezonu je ulazak u Premijer ligu BiH sa svojim sadašnjim klubom, a za budućnost će biti kako Bog da", rekla je ova Plemkinja.

Što se tiče osobnih ciljeva, ima ih, kaže mnogo. Prioritet joj je završiti srednju školu, upisati fakultet i uživati u rukometu. Dodaje i da bi se voljela ostvariti u ulozi trenera mlađih generacija. 

"Najveći uzor mi je moj brat Filip. Pratim njegov rad i nadam se njegovom profesionalnom napretku i ostvarenju životnog cilja", rekla je za Vecernji.ba Lucija Vistorop. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije