VN KATALONIJE

VIDEO Svjetski prvak pao, a onda ga protivnik pregazio

utrka motociklista
GIGI SOLDANO
03.09.2023.
u 19:29

Vodeći u poretku motociklista, koji je krenuo s 'pole positiona', sam je pao kada je nakon zavoja izgubio kontrolu nad prednjim kotačem zbog čega je odletio preko upravljača. Nakon pada, preko Bagnaije je prešao Brad Binder.

Branitelj naslova svjetskog prvaka u Moto GP-ju Talijan Francesco Bagnaia (Ducati) teško je pao, a zatim ga je udario Južnoafrikanac Brad Binder (KTM) nekoliko sekundi nakon starta Velike nagrade Katalonije.

Vodeći u poretku motociklista, koji je krenuo s 'pole positiona', sam je pao kada je nakon zavoja izgubio kontrolu nad prednjim kotačem zbog čega je odletio preko upravljača. Nakon pada, preko Bagnaije je prešao Brad Binder. Talijanski motociklist je odmah prebačen u medicinski centar Circuit de Catalunya na pretrage. Video pogledajte OVDJE.

Nekoliko sekundi ranije pet vozača palo je u prvom zavoju. Talijan Enea Bastiannini (Ducati) propustio je kočenje s unutrašnje strane i zabio se u Francuza Johanna Zarca (Ducati-Pramac), a potom su za njima pali i Španjolac Alex Marquez (ESP / Ducati -Gresini) , Talijan Fabio Di Giannantonio (ITA / Ducati-Gresini) i Marco Bezzecchi (ITA / Ducati-VR46)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije