nogomet

Vitežanima vrijeme curi, a pojačanja još uvijek nema na vidiku

12.07.2017.
u 12:00

Momčad premijerligaša Viteza odlaskom nogometaša u ljetnoj stanci je desetkovana, a desetak dana pred početak nove prvenstvene sezone Vitežani u svojim redovima imaju tek 5 – 6 iskusnijih prošlogodišnjih nogometaša. Svi drugi su se razišli “kao rakova djeca”, trbuhom za kruhom. I uz Slavka Brekala koji je prije dvadesetak dana pristupio Vitezu iz Širokog Brijega te kapetana Ivana Livaje, Elvisa Bibića i Ivana Mamića tu su i napadač Boban Đerić i vratar Ivan Tirić. Riječ je redom o vrijednim nogometašima, pravim profesionalcima i dobrim dečkima. Ostalih desetak koji su uključeni u pripremni ciklus za novu sezonu su neiskusni, donedavni juniori Škole nogometa NK Vitez i nekolicina također neiskusnih talentiranih mladića iz drugih klubova, koji su još uvijek na provjeri i pitanje je koji će od njih zaslužiti profesionalni ugovor u ovom nogometnom premijerligašu.

Slabo, malo, premalo za tešku nadolazeću natjecateljsku sezonu što je i razlog da se s nestrpljenjem očekuju izbor čelnog (predsjednika) čovjeka kluba, a onda i dolazak nekolicine iskusnih nogometaša, pojačanja, što se već odavno najavljuje, a nikako da se te najave i obećanja i realiziraju. Obećanja su i dalje u javnosti, samo da sve skupa ne bude (pre)kasno za ovaj klub. Ostaje onda vidjeti u kakvom će duhu i natjecateljskoj formi ovaj klub dočekati novu natjecateljsku sezonu u kojoj se nadaju sačuvati premijerligaški status.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije