Mujkanović potvrdio

Zbog sudske presude račun Slobode ponovno blokiran

02.03.2018.
u 14:06

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović izjavio je danas da je nakon više godina klub u prošloj godini poslovao pozitivno.

Naglasio je da su riješeni sporovi s bivšim nogometašima i zaposlenicima, te da je „očišćeno“ petnaestak slučajeva koji su bili predmet sudskih tužbi.

Rekao je i to da je Sloboda uradila oko 80 posto posla vezanog za dobivanje licence za domaća i međunarodna natjecanja. Ali, unatoč svemu, račun kluba ponovno je blokiran.

- Radi se o izvršnoj presudi po tužbi jednog od bivših potpredsjednika kluba - izjavio je Mujkanović na konferenciji za novinare.

Kako Fena doznaje, riječ o presudi po tužbi nekadašnjeg potpredsjednika, a sada člana Skupštine, BaraFuada kovića.

Na posljednjoj sjednici klupske skupštine spomenut je iznos od oko 150.000 maraka koliko Sloboda duguje Barakoviću na ime posudbe od prije osam godina. Ovaj iznos s kamatama je gotovo udvostručena. 

Baraković je tada izjavio da je više puta odgađao naplatu duga kako Slobodi ne bi otežao posao oko dobivanja licence, ali da naplata jednom mora doći na red. Dodao je da je bio spreman oprostiti Slobodi dug za kamate.

Međutim, Sloboda nije do sada ispunila svoja obećanja, pa je presuda došla na naplatu, a to je automatski izazvalo blokadu računa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije