SAMOUBOJSTVA

Starica u beznađu skočila sa zgrade, djevojka pila kiselinu

nesreća (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
12.12.2011.
u 09:53

Djevojka je bila u panici i navodno je pozvala telefonom svoga brata, ali mu nije znala objasniti gdje se točno nalazi

Dva samoubilačka čina dogodila su se jučer ujutro u Banjoj Luci i Zenici. Liječnici se bore za život Banjolučanke Gine M. (28), koja je popila živi ocat u namjeri da izvrši samoubojstvo. Nesretnu djevojku su na šumskom putu u naselju Slatina pronašli mještani, koji su čuli zastrašujuće krike iz parkiranog vozila citroen C3.

- Djevojka je bila u panici i navodno je pozvala telefonom svoga brata, ali mu nije znala objasniti gdje se točno nalazi. Rekla mu je da je popila octenu kiselinu i da se nalazi negdje u Slatini. Pored djevojke, u vozilu je bila još jedna bočica živog octa, koji nije uspjela popiti - ispričao je mještanin. U ovoj bolnici je potvrđeno da je djevojka priključena na uređaje za umjetno disanje i da je njeno stanje izuzetno teško. U drugom slučaju, Nasiha Tanović (81) iz Zenice izvršila je suicid bacivši se s 14-katne zgrade Lamela E, na Bulevaru Kulina bana 28-e. Nesretna starica je u trenutku beznađa skočila s krovne terase i kobno pala na ulicu ispred ulaza u zgradu. Navodi se da je bila teško bolesna, a mučila ju je i neimaštine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?