na nalatu se radilo 17 dana

Konačno poznato kako je ubijena Vanja iz Skoplja: Obdukcijski nalaz riješio veliku misteriju

24.12.2023.
u 14:54

Makedonska maloljetnica Vanja G. ubijena je hicem iz vatrenog oružja, navodi se u obdukcijskom nalazu Sudske medicine, saznaje „Skoplje1”.

Nalaz, na kome se radilo 17 dana, demantira glasine u medijima, ali i komentare profesora kriminalistike da se djevojčica možda ugušila tijekom otmice. To znači da je Vanja bila živa od mjesta gdje je oteta do mjesta gdje je upucana. U istrazi ostaje nepromijenjena činjenica da je osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo pucao na djevojčicu.

Nakon ubojstva, Vanjino tijelo je pokopano u ataru sela Gluvo, na mjestu koje je minideponija. Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao portal „Skoplje1“, Vanja je upucana u predijelu glave. Ekspert za metke će morati da odgovori iz kakvog oružja je pucano.

„Skoplje1” navodi da su listinzi telefonskih operatera, računarski uređaji, otisci prstiju – samo dio materijala koje već dvadesetak dana analiziraju istražni organi, u okviru istrage o ubistvima Vanje G. i Pančea Žežovskog, prenosi N1

U ovom slučaju, Ljupčo Palevski-Palčo je osumnjičen da je planer, organizator i izvršitelj dva ubojstva. Za otmicu i ubojstvo dvije žrtve osumnjičeni su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev. Aleksandar G., otac ubijene Vanje, osumnjičen je da je Palču dao informacije o kćerkinom kretanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?