Nevjerojatno

Majka govorila bebi da je voli, uslijedila je neočekivana stvar

Foto: Screeenshot
1/2
23.05.2017.
u 10:07

Malena Ellie Reid bila je stara samo 13 tjedana kada je svojoj majci odgovorila na ono što joj je ona govorila

Bebe svaki dan nekim svojim potezom iznenade roditelje, no ono što je učinila 13 tjedana stara Ellie Reid ne samo da je iznenadilo njezine roditelje Claire i Granta nego su se šokirali kada su čuli što je njihova kćer napravila.  
Majka Claire držala je bebu i govorila joj da ju voli (I love you) nakon čega je beba isto to ponovila. Sve je to zabilježeno kamerom, a Claire je snimku odmah poslala svom suprugu koji je otišao na teren u drugi grad.  – Bio sam na terenu u Inverness u kada mi je Claire poslala video. Nisam mogao vjerovati što čujem. Ellie je taman bila navršila 13 tjedana i bilo je uistinu nevjerojatno – rekao je Grant iz škotskog Glasgowa.  – Bilo je šokantno. Jasno se vidi da pokušava oponašati što joj je Claire rekla i to se jasno čuje. Poslali smo video prijateljima i oni su ostali također potpuno šokirani – ispričao je otac bebe. Malena Ellie sada ima 17 tjedana i majka kaže kako to nije bilo prvi puta da joj  pokušava odgovoriti.  – Stalno ispušta slatke glasove i mislim da to pokušava mene oponašati, a ovaj video ćemo joj pokazati kad bude odrasla – rekla je Claire.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?