Dugo su bili razdvojeni

Princ Albert progovorio o braku s 'najtužnijom princezom': 'Ovo je bio test za nas, a posebno za moju suprugu'

09.06.2022.
u 09:21

Princeza Charlene od Monaka (44), koju mnogi znaju kao najtužniju princezu, zadnjih se godinu dana borila s nekim zdravstvenim problemima te je bila odvojena od obitelji, a nakon povratka palača je potvrdila da se zarazila koronavirusom.

- U skladu sa zdravstvenim propisima koji su na snazi, princeza Charlene će nekoliko dana provesti u izolaciji - napisali su nakon što su obavijestili javnost da je Charlene pozitivna na Covid-19. 

Charlene je trenutno u samoizolaciji, a njezin suprug, princ Albert (64) u razgovoru za Journal de Dimanche progovorio je o njihovom braku te kako je razdvojenost bila pravi test, kako za njih tako i za njihovu djecu, princa Jacquesa i princezu Gabriellu. Istaknuo je kako je njezin povratak iz Južnoafričke Republike u Monako ''najbolja stvar koja se mogla dogoditi'' te kako je njegova supruga u proteklih nekoliko godina puno propatila i prošla težak period te bila odvojena od obitelji.

- Princeza nam je jako nedostajala i zle glasine samo su nas povrijedile. No uspjeli smo opstati zajedno, unatoč udaljenosti, jer smo često razgovarali. Danas je Charlene ponovno s nama i to je najbolja stvar koja se mogla dogoditi. Ona je bolje i napokon možemo provoditi vrijeme zajedno. To je pravo olakšanje, ali i sreća za sve nas. Ovo je bio test posebno za moju suprugu, koja je jako patila i proživjela teška vremena, daleko od svoje obitelji. Test i za našu djecu i za mene- kazao je Albert.

Kako je potvrdio izvor blizak palači, princeza Charlene ima blage simptome te se otkako je dobila pozitivan test nalazi u samoizolaciji. Podsjetimo, supruga princa Alberta prošle je godine bila je podvrgnuta operaciji u Južnoj Africi, a u studenome je bila i hospitalizirana radi iscrpljenosti. Tamo je ostala nakon službenog posjeta jer joj je dijagnosticirana kronična upala sinusa te joj nije bio preporučljivo putovanje kući. U studenome se napokon vratila u Monako, a ubrzo ga je i napustila jer je završila u Švicarskoj radi iscrpljenosti. Palača je njezino povlačenje iz javnosti objasnila njezinim zdravstvenim problemima.

 Inače, princeza se profesionalno bavila plivanjem te je nastupila i na Olimpijskim igrama. Princa Alberta je upoznala 2000. godine, a vezu su obznanili 2006. godine. Dodajmo da se za vrijeme liječenje znala povremeno javiti preko društvenih mreža i to za blagdane te je na ovaj način i suprugu čestitala godišnjicu braka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije