OBAMA U PROBLEMIMA

Svjetski mediji: Bivši američki predsjednik je pred razvodom, bili su fantastični u glumi pred kamerama

Barack Obama
Reuters/PIXSELL
04.09.2022.
u 18:13

Izvor je dodao i da je jedno od predmeta svađe i želja bivše prve dame da osvoji Hollywood kroz svoju produkcijsku tvrtku "Higher Ground", a u svemu tome se počela dotjerivati i flertovati s mlađim dečkima.

Bivša prva dama Sjedinjenih Država Michelle Obama (58) i bivši predsjednik Barack Obama (61) navodno su pred razvodom. Njihov brak dug 30 godina navodno neće izdržati višemjesečne svađe oko mnogih stvari, uključujući raskošan stil života njihove kćeri, piše International Business Times.

U želji da izbjegnu neugodan razvod prvo su odlučili neko vrijeme živjeti odvojeno, no to im nije riješilo probleme.

"Kad god su zajedno, čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u glumi pred kamerama, pukotine su se počele prikazivati", kazao je izvor za Globe Magazin.  Izvor je dodao i da je jedno od predmeta svađe i želja bivše prve dame da osvoji Hollywood kroz svoju produkcijsku tvrtku "Higher Ground", a u svemu tome se počela dotjerivati i flertovati s mlađim dečkima.

"Michelle je toliko oduševljena time što je moćna igračica u Hollywoodu da nema vremena slušati Baracka kako kuka o politici. Drugi pak tvrde da se ovo razdvajanje moralo dogoditi jer par više nije imao ništa zajedničko nakon što su im kćeri napustile gnijezdo", kazao je. 

Nekadašnji prvi par Sjedinjenih Država navodno se svađao oko načina života kćeri Sashe i Malie koje su trošile novac na otmjene restorane i odjeću.

"Michelle i Barack radije provode vrijeme daleko jedno od drugoga. Ne bi se razveli – ne sada prije izbora u sredini mandata – a vjerojatno ni ikada. Rade na dogovoru u kojem će dobiti prostora jedno od drugoga – i prestati ići jedno drugome na živce", zaključio je izvor. Par tek treba komentirati navode. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?