Glogovica

Ubio sam oca jer me je nervirao: Jeziva priča iza masakra u Aleksincu

ubojstvo
11.01.2016.
u 15:20

Na saslušanju u policiji, Aleksandar Marinković (19) iz aleksinačkog sela Glogovica rekao je da mu se sve smučilo i da je zamerio ocu što mu nije pružio ništa u životu, za zločin koji je počinio nije pokazivao ni trunku kajanja

Aleksandar Marinković (19) iz aleksinačkog sela Glogovica, koji je u nedelju sa 17 uboda ubio svog oca Srđana (43), rekao je policiji da je ovaj zločin počinio jer ga je otac nervirao.  Na saslušanju u policiji, on ni u jednom trenutku nije pokazivao trunku kajanja.

- Kada sam se vratio kući, otac me je kritikovao jer sam došao kasno. Nervirao me je svojim ponašanjem, posvađali smo se, pa sam pobjesnio i potegnuo nož - rekao je policiji  Aleksandar Marinković.
Na pitanja je odgovarao hladno i kratko, i priznao stravičan zločin.

– Rekao je da mu se sve smučilo i da je zamerio ocu što mu, kako je rekao, nije pružio ništa u životu – kaže izvor Kurira blizak istrazi.
Tragedija se dogodila u nedelju oko jedan sat iza ponoći u kući Marinkovića, gde su otac i sin živeli sami.

Saša Marinković, Srđanov brat priča kakav je stravičan prizor zatekao.

– Prestrašeni susjed, usred noći je došao kod mene i rekao: “Aleksandar je zaklao Srđana!”. Istrčao sam odmah iz kuće, onako u donjem vešu – priča Saša.
Izmasakriranog Srđana je zatekao u dnu stepeništa.

– Od vrata do dna stepenica sve je bilo krvavo, a moj brat je ležao u pidžami u lokvi krvi. Ono što sam video progonit će me dok sam živ. Rekao sam susjedu: “Zovi policiju, ubio mi je brata” – priča Saša.
Ubica je odmah nakon zločina pobjegao iz kuće:

– Otišao je kod susjeda i rekao mu: “Ubio sam oca dva puta, idi vidi je li živ”.

Kada su mu podigli majicu, nije bilo mjesta na leđima gde Srđan nije izboden. Ubijen je lovačkim nožem, dugačkim oko 40 centimetara, prenosi Telegraf.rs

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
16:08 11.01.2016.

Dobro g. autor, ili piši ijekavicu ili ekavicu, a ne živeli, nedelja, zamerio, ubica pa onda mjesta, pobjesnio, susjed itd. Ni sam neznaš kako bi nam dočarao kako se priča bre po srpski!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije