majčinska ljubav

Video koji je raznježio svijet: Prvi put drži svoje nedonošče

ljubav
24.02.2016.
u 15:33

Hugo je rođen carskim rezom deset tjedana prerano i uzeli su ga majci Jessici te je proveo 60 sati na promatranju. Onda ga je medicinska sestra odnijela majci

Video majke koja je prvi put primila svog prerano rođenog sina , pogledalo je više od 6,9 milijuna ljudi. Video je postavljen na Facebook grupi Love What Matters iz New Yorka.

Hugo je rođen carskim rezom deset tjedana prerano i uzeli su ga majci Jessici te je proveo 60 sati na promatranju. Nakon toga medicinska sestra je donijela bebu i položila ju majci na prsa. Majka se rasplakala.

 

- Taj je video snimljen kako bi se uhvatio trenutak emocija. Ljubav je najvažnija stvar u životu, a veza između majke i djeteta  je nevjerojatno čvrsta - piše u postu na Facebooku.

Video je podijeljen više od 44.000 puta i ima više od 123.000 "lajkova" . Video je naveo i mnoge druge majke beba koje su se rodila prerano da ispričaju svoja iskustva.

Video možete pogledati na linku  https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/videos/1065482656807465/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije