Tragedija

Trojica mladića poginula nakon udara u kamion pun životinja

Nesreća
21.11.2012.
u 12:14

Nesreća u kojoj su zbog brzine od 120 km/h smrtno stradala trojica iz Srebrenika

Aleksandar Todorović (21), Idriz Kurtić (20) i Mujo Hodžić (20) iz Srebrenika smrtno su stradali u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 1 sat na magistralnom putu M1-8, u gradačačkom naselju Ormanica.

U kamion i reklamu

Kako navode u MUP-u TŽ-a, u sudaru automobila, u kome su se nalazili stradali, i kamiona, dvije osobe su poginule na mjestu događaja, dok je treća preminula u SHMP Doma zdravlja Gradačac. U nesreći su sudjelovali Sadmir Mahmutović (36) iz Gradačca koji je upravljao kamionom ‘mercedes’ (M88-J-032) i automobil ‘passat’ (E28-O-797) kojim je upravljao Todorović. Kako doznajemo, vozilo je iz još neutvrđenih razloga udarilo u kamion, a zatim u betonski stup reklamnog panoa benzinske crpke.

Vozio 120 km/h

- Vozač kamiona i njegov suputnik, 22-godišnji E.Č., nastanjen u općini Gradačac, zadobili su lakše ozljede, konstatirali su liječnici. Tužitelj je izdao naredbu da se izvrši obdukcija tijela stradalih. Očevici ove stravične nesreće tvrde da je Todorović vozio brzinom većom od 120 kilometara na sat i da zbog toga nije uspio izbjeći kamion.

- Passat je išao iz pravca Orašja, dok je kamion, koji je prevozio stoku, stajao u desnom traku koji vodi prema Tuzli. Sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi. Svjetla na kamionu bila su upaljena, što je vjerojatno zbunilo Todorovića. Mladić ga je pokušao izbjeći, ali nije uspio - ispričao je mještanin.

Zarobljeni u vozilu

Prema njegovim riječima, od siline udara prednji dio “passata” je potpuno uništen, zbog čega su trojica mladića ostala zarobljena u vozilu. Vatrogasci su morali isjeći lim kako bi izvukli trojicu unesrećenih mladića. Jedan od njih još je davao znakove života, ali je ubrzo preminuo.

- Nastao je opći kaos, jer su iz prikolice kamiona iskočile životinje koje su unezvijereno trčale po cesti i crpki. Vozač kamiona bio je u šoku, kao i njegov suvozač - zaključuje mještanin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?