Tragedija

Trudna suputnica poginula u sudaru s teretnim vozilom

Nafta
Zoran Grizelj
17.10.2013.
u 09:43

Smrtno stradala 
36-godišnja Meliha Ferhatbegović iz Sarajeva

Na magistralnoj cesti M-19 Ljubogošta - Sumbulovac u blizini Pala jučer oko 9.40 sati dogodila se tragična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga teško ozlijeđena. Do nezgode je došlo kada je 43-godišnji vozač Ernad Ferhatbegović koji je upravljao automobilom passat, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste, izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao u suprotnu prometnu stranu i sudario se s teretnjakom “VW Transporter” kojim je upravljao Boris Šečlija.

Poginula suputnica

- U ovoj nezgodi smrtno je stradala nesretna 36-godišnja Meliha Ferhatbegović, suputnica passata, dok je teško ozlijeđen vozač Boris Šečlija, koji je prevezen u Klinički centar Kasindo. Očevid su izvršili službenici Policijske postaje za sigurnost prometa Istočno Sarajevo u prisustvu dežurnog okružnog tužitelja i sudskog vještaka prometne struke. Za vrijeme vršenja očevida promet je bio obustavljen u vremenu od 10.20 do 12.40 sati - naveli su iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo. Ovoj tragediji je umnogome pridonijela skliska cesta i prevelika brzina, a nesretna žena je bila u visokom stupnju trudnoće. Inače, nedavno je na ovom mjestu poginuo i Mihajlo Popović (83) te maloljetni Marko C. (16) , dok je Maja N. (17) ozlijeđena. Tada su se sudarili fiat punto, u kojem su bili, s kamionom mercedes.

Još jedna tragedija


Fiat je vozio Popović, a na suvozačevom mjestu je bio Marko C. dok je Maja bila na zadnjem sjedištu. I do ove tragedije je došlo u jutarnjim satima kada je Mihajlo Popović izgubio kontrolu i djelomično prešao na suprotni kolnički trak. Fiat se kretao iz pravca Ljubuškog i dolaskom do zavoja u blizini benzinske crpke Bobar vozač je odjednom stao na kočnicu, a vozilo je počelo krivudati. Nesreća je bila neizbježna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?