U BIJEGU je od 2003.

U središtu Zagreba uhitili američkog silovatelja s tjeralice

'policija1'
''
25.08.2011.
u 00:10

McClaron je osuđeni okorjeli silovatelj, koji već godinama izbjegava služenje kazne

Amerikanac David Michael McClaron uhićen je jučer u Zagrebu na osnovi Interpolove međunarodne tjeralice. McClaron je osuđeni okorjeli silovatelj, koji već godinama izbjegava služenje kazne.

Prije dva tjedna došao je u Zagreb gdje su ga policajci uspjeli identificirati i privesti dok je boravio u hotelu Esplanade te mu slijedi skoro izručenje SAD-u, javlja Novi list.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

GO
golo
22:08 07.09.2011.

ma nista od toga, on ide na slobodu, samo je hrvatska besmisleno potrosila novac umjesto da je taj novas dan hrvatima koji nemaju dovoljno za hranu ili za stan ili slicno

VR
vrisak
03:48 22.09.2011.

ne zelim da me pogresno shvatite, ali mi se strasno gadi kada vidim da hrvatska trosi novac da bi uhitila jednog amerikanca za kojega kazu da je silovao nekoga neznam gdje vjerovatno u njegovoj zemlji...dok svki dan prolaze kraj srpski razbojnika koji su brutalno silovali hrvatice i drzali u pritvoru do kasne trudnoce, i ako su imenovani oni se jos i dalje slobodno setaju dapace neki uzivaju povelje hrv, vlade.... kad ovo vidim postidim se sto pripadam istom narodu...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije