prijevara

Uzalud lizali: Djelatnik Frikoma namjestio si dobitke nagradne igre

sladoled, palestina
AFP/Pixsell
10.04.2012.
u 17:55

Darko R. (29) iz Beograda protupravno prisvojio džip Hummer, prvu novčanu nagradu od 202.000 eura i više novčanih nagrada od 2.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona ukupne vrijednosti iznad 260.000 eura

Darko R. (29) iz Beograda uhićen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prijevara u organizaciji nagradnih igara, piše Blic.

Osumnjičeni Darko R., radeći kao kao asistent marketinga u poduzeću Frikom, koristeći sa sudionicima prijevare poslovne tajne koje su mu bile povjerene u realizaciji nagradne igre "Pažljivo ližite", protupravno je prisvojio džip Hummer, prvu novčanu nagradu od 202.000 eura i više novčanih nagrada od 2.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona ukupne vrijednosti iznad 260.000 eura.

U razdoblju od 15. do 19. svibnja 2008. godine obavještavao je ostale osumnjičene, njih šestero, na kojem će prodajnom mjestu biti sladoledi koji donose nagradu te što moraju kazati u Frikomu prilikom prijave dobitka kako bi mogli podići nagradu. Nakon što bi preuzeli nagrade, osumnjičeni su dobitke predavali Darku R.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?