video

VIDEO Policajci ga srušili na pod elektrošokerom pa nastavili tući

policijska brutalnost2 (1)
Youtube screenshot
29.01.2013.
u 07:40

Incident se dogodio u svibnju 2011. u parku u Bridgeportu u Connecticutu. Dva policajca počela su tući muškarca, a treći koji je došao s automobilom im se pridružuje.

Tri policajca u najvećem gradu u američkoj saveznoj državi Connecticut povučena su s terena do daljnjega zbog videa objavljenog na Youtubeu u kojem se vidi da tuku muškaraca kojeg su već srušili na pod elektrošokerom, prenosi Russia Today.

Incident se dogodio u svibnju 2011. u parku u  Bridgeportu u Connecticutu. Dva policajaca počela su tući muškarca, a treći koji je došao s automobilom im se pridružio. Muškarac kojeg su policajci napali nikada se nije žalio lokalnim vlastima. Incident se sada istražuje nakon što je šef policije prošlog tjedna saznao za video.

- Ako utvrdimo da je bilo prekršaja, poduzet ćemo odgovarajuće mjere- kazao je šef policije Joseph L. Gaudett Jr.

Policajci uključeni u incident identificirani su kao Elson Morales, Joseph Lawlor i Clive Higgins, a navodno su u policiji već 10 godina.

Video je objavljen na Youtubeu u siječnju 2013., ali ne zna se tko ga je snimio te da li je snimatelj videa ista osoba koja ga je i objavila na toj internetskoj stranici.

>> Brutalno iživljavanje policije Nijemca bacilo u komu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?