Pripreme za Poslovni forum

29 grčkih tvrtki zainteresirano za investiranja u BiH

investicije
29.02.2016.
u 14:37

Grčke tvrtke su zainteresirane za projekte iz oblasti turizma, građevinske industrije, energetske infrastrukture i upravljanje vodama

Veleposlanik Grčke u BiH Karolos Gadis razgovarao je s direktorom Agencije FIPA Gordanom Milinićem o posjetu visokog izaslanstva Vlade Grčke Bosni i Hercegovini 16. ožujka 2016. godine, u okviru koje će biti održan Poslovni forum BiH-Grčka na kojem će sudjelovati 29 tvrtki iz Grčke zainteresiranih za ulaganja i ekonomsku suradnju s bh. gospodarstvenicima. 

Grčke tvrtke su zainteresirane za projekte iz oblasti turizma, građevinske industrije, energetske infrastrukture i upravljanje vodama. Također postoji zanimanje i za otvaranje filijale jedne od grčkih banaka u BiH koja bi bila na usluzi i financijski podržavala grčke investicije u BiH. 

S grčke strane postoji i interes za uspostavljanja zračne - linije između BiH i Grčke što bi doprinijelo značajnijoj suradnji u oblasti turizma i povećalo ekonomsku suradnju između dvije zemlje.

Agencija FIPA će u narednom razdoblju voditi intenzivne razgovore i pripreme s Veleposlanstvom Grčke oko pripreme odgovarajućih projekata za koje je iskazan interes, a koji će biti predstavljeni na forumu. 

FIPA će također biti na raspolaganju svim grčkim investitorima od implementacije investicija do okončanja investicijskih projekata, priopćeno je iz FIPA-e.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije