NIKAD NIJE KASNO

Baka u 90. godini oduševila žiri talent showa, dobila je i bračnu ponudu

16.05.2018.
u 21:11

Osim što odlično izgleda za svoje godine i divno pjeva, ona vozi automobil, šije, plete i veze. Zanimljivo je da gospođa vozila kaže kako ne osjeća nikakve tegobe

Makedonska pjevačica Dobrila Ivanovska Čabrić iz tjedna u tjedan oduševljava publiku i žiri u srpskoj verziji showa "Nikad nije kasno", koji se emitira na Prvoj srpskoj televiziji. Ne bi to bilo ništa čudno da Dobrila nema 90 godina, a osim što odlično izgleda za svoje godine i divno pjeva, ona vozi automobil, šije, plete i veze. Zanimljivo je da gospođa vozila kaže kako ne osjeća nikakve tegobe, te da je strastveni vozač. 

- Vozim kao Niki Lauda. Volim volan. Kada sam u automobilu, presretna sam - rekla je u emisiji i otkrila kako joj se udvara gospodin kojem je 47 godina. On joj redovito šalje cvijeće, a od njega je i dobila ponudu za brak. 

 

 

Dobrila se udvaraču zahvalila na svemu, ali smatra da je za bračnu luku ipak, kasno.

- Ne osjećam starost, godine me ponekad podsjete, ali ja ih zaboravim. Mladi mi ne daju da ostarim, uvijek sam u mladom društvu. Živim na Dorjanskom jezeru i uvijek sam na sviježem zraku - rekla je baka Dobrila. Do prije tri godine pjevala je i plesala u skopskom kazalištu, a tijekom karijere pjevala je mnogim poznatim glumcima i pjevačima poput Marie Callas, Ursule Andress i Aristotela Onasisa.

- Kad sam im otpjevala "Oči črnije" - Onasis se rasplakao, kazala je Dobrila koja perfektno govori čak osam jezika. Nekad je bila velika zvijezda na Cipru i u Rusiji, a sudjelovanje u ovom showu donijelo ju je novu popularnost u 90. godini života. Ovog tjedna je ušla u polufinale showa, i mnogi je smatraju za jednog od favorita za pobjedu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije