Mostar

Bešlić primio izaslanstvo Koprivničko-križevačke županije

beslic
13.04.2016.
u 12:16

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te najavili daljnje aktivnosti na povezivanju Mostara i te hrvatske županije.

Gradonačelnik Bešlić u Gradskoj je vijećnici ugostio izaslanstvo Koprivničko-križevačke županije i tvrtke Podravka te im tom prigodom zahvalio na njihovom angažmanu na Međunarodnom sajmu gospodarstvo Mostar 2016.

Bešlić je podsjetio da suradnja Mostara, Podravke i Koprivničko-križevačke županije traje još od prvog izdanja mostarskog sajma 1997. godine.

- Podravka i Koprivničko-križevačka županija su svake godine domaćini tradicionalne večere u okviru mostarskog sajma i mogu reći da to oni rade na izvrstan način. Pored toga što prezentiraju sebe, omogućavaju svim poslovnim ljudima da se susretnu i razmjene svoja iskustva i prodube svoja prijateljstva - istaknuo je mostarski gradonačelnik.

Župan Koren dodao je kako su pored gospodarskih veza proteklih godina uspostavljene i prijateljske veze između Mostara i gradova Koprivničko-križevačke županije.

- U svemu tome uloga Podravke, najvećeg poduzeća Koprivničko-križevačke županije, je velika. Radujemo se daljnjem produbljivanju naše suradnje jer, kako je i hrvatska predsjednica jučer u Mostaru izjavila, Bosna i Hercegovina i Hrvatska toliko su međusobno povezane u svakom smislu da se gospodarski i svaki drugi odnosi nameću sami po sebi - kazao je župan Koren.

Direktorica marketinga Podravke u BiH Mila Zovko pohvalila je ovogodišnje izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, kazavši kako je u odnosu na protekle godine Sajam podignut na višu razinu.

- Cijela atmosfera je takva da je zaista zadovoljstvo biti ovdje. Pozivam sve da posjete Sajam i štand Podravke kako bi vidjeli i upoznali se s novim proizvodima koje smo pripremili na zadovoljstvo naših kupaca - dodala je Zovko.

U hrvatskom izaslanstvu bio je i veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio koji je najavio da će Hrvatska sljedeće godine biti zemlja partner mostarskog sajma što će, kako je rekao, biti odlična prigoda za gospodarstvenike obiju zemalja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije