Banja luka

Biskup Franjo Komarica na molitvenom skupu u Ferhadiji

Komarica
08.05.2016.
u 11:56

Svečanost otvorenja džamije Ferhadija u Banja Luci uveličali su mnogobrojni predstavnici vlasti u BiH, ali i predstavnici vjerskih zajednica u Bosni i Hercegovini.

Među njima se našao i biskup banjalučki Franjo Komarica.

Biskup Komarica se zahvalio Bogu što je omogućio da dočeka povijesni dan ponovnog otvorenja Ferhadije i podijelio svoju radost zbog toga.

– Tog 7. svibnja 1993. godine kada je u drugom dijelu Banja Luke srušena katolička bogomolja, izrazio sam tadašnjem mufitji banjalučkom sućut. Napisao sam: dok ovoj zemaljskoj pravdi prepuštamo kažnjavanje zločina, molimo Boga milostivoga da nas sačuva kako ne bi postali robovi ovakvih đavolskih nakana. Čvrsto vjerujem da nas je sve isti Bog stvorio i da smo dužni činiti jedni drugima dobro, a ne zlo. To je obveza svakoga, osobito onoga koji vjeruje u Boga. Kao vjernik, molim Boga da svojim blagoslovom prati sve vas vjernike muslimane koji ćete mu se u ovom domu klanjati, prenosi riječi biskupa Komarice Dnevni avaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?