sankcionirana četiri dužnosnika iz RS-a

Dodik: SAD nisu birale dužnosnike RS, neće ih ni smjenjivati

Milorad Dodik
Armin Durgut/PIXSELL
01.08.2023.
u 08:00

SAD misle da na ovaj način mogu disciplinirati svakoga tko ne misli kao oni. Sankcije pokazuju i nemoć velike globalne sile kao što su SAD, poručio je Dodik

Nakon što je Ured za kontrolu imovine stranaca (OFAC) Ministarstva financija SAD na listu sankcioniranih osoba stavilo sankcioniralo četiri dužnosnika iz RS-a, članicu Predsjedništva BiH Željku Cvijanović, predsjednika NSRS Nenada Stevandića, premijera RS Radovana Viškovića i ministra pravde RS Miloša Bukejlovića, reagirao je i lider SNSD-a i predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

“Sjedinjene Američke Države nisu birale dužnosnike Republike Srpske pa ih neće ni smjenjivati. SAD misle da na ovaj način mogu disciplinirati svakoga tko ne misli kao oni. Sankcije pokazuju i nemoć velike globalne sile kao što su SAD. Bez obzira na sve, oni žele sankcionirati ovaj narod jer mi smo predstavnici naroda. Žele nas promijeniti, da dođu neki koji će šutjeti, klimati glavom i odobravati. Mi nismo zabrinuti zbog ovih sankcija”, naveo je Dodik na Twitteru sinoć.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije