PETA POSJETA

Đoković tri dana nakon osvajanja Wimbledona doputovao u Visoko

N1
13.07.2022.
u 13:54

Srbijanski tenisač Novak Đoković sletio je u Sarajevo jutros oko 8 sati, te se odmah zaputio u Visoko gdje će danas otvoriti teniski kamp u Arheološkom parku "Ravne 2".  

Popularni Nole sada je već redovit gost BiH, a njemu je ovo peti dolazak dolazak u BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u lipnju 2020. godine godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je prebolio koronavirus, a drugi put došao je u listopadu iste godine sa suprugom i to nakon poraza u finalu Roland Garrosa od Rafaela Nadala, piše Klix.ba.

Treći put je Đoković u Sarajevo došao na početku svibnja 2021. godine, u rujnu iste godine je četvrti put bio gost Sarajeva i Visokog, dok mu je današnji dolazak peti u posljednje dvije godine.

Đoković je ranije govorio da se u Arheološkom parku Ravne 2 osjeća preporođeno te da dolazak u Visoko koristi da napuni energiju za iduće sportske izazove, a sada će se ta suradnja dodatno razviti.

S obzirom na to da je u nedjelju osvojio sedmi Wimbledon u karijeri, odnosno 21. Grand Slam ukupno, nema sumnje da će tenisač iz Srbije biti izuzetno raspoložen tijekom boravka u BiH.

Radovi na teniskim terenima sa tvrdom podlogom i šljakom završeni su u utorak, kako je rečeno iz Arheološkog parka Ravne 2, a već danas u 10 sati je počeo cjelodnevni program otvorenja regionalnog tenis centra za pripreme najvećih tenisača regije.

Radi se o dva tenis terena sa tribinama pored terena, u prirodi te VIP tribinama, a popratni sadržaji su restoran i moderno opremljene svlačionice.

Središnji događaj počinje u 16 sati kada će Đoković igrati protiv Ivana Dodiga, te Aljaž Bedene protiv Aldina Šetkića, a nakon singl mečeva planirana je igra parova Bedene/Dodig - Đoković/Šetkić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?