Čestitka

Dragan Čović čestitao Božić pravoslavcima u BiH

Dragan Čović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.01.2015.
u 11:46

Član Predsjedništva BiH Dragan Čović čestitao je Božić svim pravoslavnim vjernicima u BiH i poželio im svako dobro u novoj 2015. godini. Čović u čestitki ističe kako pravoslavni vjernici Božić dočekuju sa radošću, u toplini obiteljskog zajedništva, sa obnovljenom vjerom u Boga, sa nadom u bolju i sretniju budućnost, priopćeno je iz Predsjedništva BiH."Neka novorođeni Hrist podari svakom čovjeku dobre volje duhovnu energiju i snagu da se spremno suoči sa iskušenjima svakodnevice, te bude polazište sa kojega se kreće ka zajedničkom cilju izgradnje željenog dobra, napretka i perspektivnije budućnosti za čovjeka, za svaki narod i cijelo nam društvo", poručio je Čović. Pravoslavni vjernici, koji praznike obilježavaju prema julijanskom kalendaru, sutra proslavljaju najradosniji praznik Božić.

Ključne riječi

Komentara 8

SO
Special_one
14:15 06.01.2015.

Predsjednik Čović, za razliku od nekih, radi na povratku Hrvata u Posavinu. To što ti ne želiš priznati neke stvari i običan si oportunist koji nema argumente i iznosi pokvarenu retoriku, tvoj je problem. Ovako se gradi suživot. Sve najbolje Srbima u BiH povodom pravoslavnog Božića.

RO
rosa
15:43 06.01.2015.

Samo zbog pravoslavnog Božića neću komentirati čestitku ovog propalog, korumpiranog i kriminaliziranog političara.

VN
vratite nam posavinu
11:30 07.01.2015.

Covic je najveci promasaj za Hrvate u Bosni.To je jedna podmukla lopina koja slijedi put Sanadera.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?