Promjene u MUP-u

Drinovac umjesto Miletića u Mostaru, Šutić zamijenio Ćorića

policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.11.2014.
u 09:53

Ravnatelj Lasić izvršio smjene u Mostaru, Čapljini i Neumu

Nedavno imenovani ravnatelj policije HNŽ-a Ilija Lasić donio je devet odluka koje se odnose na smjene, odnosno imenovanja čelnih ljudi policije u Mostaru i Čapljini.

Kako se navodi u priopćenju koje je stiglo iz MUP-a HNŽ-a, na temelju odredbi člana 64. stavak 1 Zakona o policijskom službenicima, kao i člana 4 stavak 3 pravilnika o proceduri o internom premještanju policijskih službenika, ravnatelj Uprave policije MUP-a HNŽ-a, glavni inspektor policije Ilija Lasić donio je više odluka o premještanju i raspoređivanju policijskih službenika Uprave policije MUP-a HNŽ-a.

Kadrovske promjene

Draženko Miletić, samostalni inspektor policije s radnog mjesta načelnika PU Mostar premješta se na radno mjesto načelnika Odjela općeg kriminaliteta u Odjelu kriminalističke policije. Branko Drinovac, samostalni inspektor s radnog mjesta načelnika Odjela gospodarskog kriminaliteta premješta se na radno mjesto načelnika Policijske uprave Mostar, objavio je Vecernji.ba. Suad Mustapić, viši inspektor s radnog mjesta zapovjednika postrojbe za potporu, podršku u Odjelu uniformirane policije premješta se na radno mjesto inspektora u inspektoratu policije pri Odjelu uniformirane policije. Hasan Lerić, samostalni inspektor s radnog mjesta u Odjelu protueksplozijske zaštite u Odjelu uniformirane policije premješta se na radno mjesto zapovjednika postrojbe za potporu u Odjelu uniformirane policije. Amir Begić, glavni inspektor raspoređuje se na radno mjesto načelnika Odjela za protueksplozijsku zaštitu u Odjelu uniformirane policije na razdoblje od šest mjeseci.

Smjena u Čapljini

Miroslav Šutić, glavni inspektor raspoređuje se na radno mjesto načelnika PU Čapljina nakon isteka rada od šest mjeseci gdje je bio raspoređen za načelnika Odjela općeg kriminaliteta u Odjelu kriminalističke policije. Vinko Ćorić, viši inspektor vraća se na radno mjesto zapovjednika PP Čapljina nakon stavljanja izvan snage odluke o imenovanju na mjesto načelnika PU Čapljina. Anđelko Buljubašić, inspektor s radnog mjesta zapovjednika PP Čapljina vraća se na radno mjesto zamjenika zapovjednika PP Neum.

Nikša Matuško, stariji policajac s radnog mjesta zamjenika zapovjednika PP Neum vraća se na radno mjesto Operativno-kriminalističkog službenika u PP Neum.

- Sve je izvršeno s ciljem poboljšanja učinkovitosti i boljeg korištenja osobnih potencijala službenika, navodi se i priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije