Relax tours

Dubai među najtraženijim destinacijama za Novu godinu

Fena
07.12.2021.
u 08:55

Među najtraženijim i ujedno najatraktivnijim destinacijama za novogodišnje praznike ove godine je Dubai, potvrdila je za Fenu Aida Terzić, direktorica agencije Relax tours.

-U ovo vrijeme pandemije niti jedna destinacija za putovanje nije 100 posto sigurna, ali Dubai je vjerojatno najbliži tome i zato je poželjno odredište za sve, pa i turiste iz BiH. Ovo je jedan od rijetkih gradova u svijetu koji od početka pandemije nije uvodio lockdown i nastojao se nametnuti kao sigurna destinacija za sve putnike. Zato smo ga uvrstili u novogodišnju ponudu i mogu reći da je interes izuzetan, kaže Terzić.

Po njezinim riječima, oni koji se odluče za novogodišnje putovanje u Dubai imat će priliku bar na osam dana zaboraviti minuse i snijeg, te uživati na plažama, sunčati se i kupati u tirkizno plavom moru, te dočekati novu 2022. godinu na plus 25 stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije