Dobra vijest

Eriksen iz bolnice obradovao suigrače

14.06.2021.
u 13:52

Danski nogometaš Christian Eriksen, nakon što je prošao kroz životnu dramu tijekom utakmice protiv Finske na startu EURO 2020, oglasio se preko menadžera i poručio da je dobro.

"Razgovarali smo, dobro je raspoložen, izjavio je menadžer Martin Skuts za "Gazzetta dello Sport". 

- Liječnici sprovode detaljna ispitivanja, svi, uključujući i njega želimo da znamo što se dogodilo. Sa njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi pružiti podršku suigračima protiv Belgije. 

Danska je u 1. kolu poražena od Finske 1:0, a utakmica protiv Belgije igra se u četvrtak. Inače, nije Eriksen zadivio suigrače samo željom da dođe na stadion i pruži podršku protiv Belgije. Oglasio se i video porukom.

- Imali smo video poziv, čuli smo se i vidjeli smo njegov osmjeh. Onda je rekao "kako ste svi", i to je potvrda da uvijek misli više na druge, nego na sebe, rekao je Kasper Hjulmand. Danska čeka Belgiju na Parkenu u Kopengagenu, u četvrtak od 18 sati. U prvom meču Belgija je sa 3:0 nadigrala Ruse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije