NOVI PROBLEMI:

Kanađani ogorčeni nekim hercegovačkim plantažerima i destilarijama! Odustali su od financiranja

ABCportal
22.06.2017.
u 08:55

ABCportal je objavio priopćenje predstavnika Kanadskog investicijskog fonda, koji se inače bavi investicijama u različite poslove, a u našim krajevima ušli su u investiranje u poslove sa eteričnim uljem.

Kanadski investitori koji su ovih dana boravili na području Hercegovine su novčano financirali, u 100% iznosu, plantaže smilja i destilerije u više bosansko-hercegovačkih tvrtki: Immortelle Hercegovina d.o.o., Erbavita d.o.o., Park Sunca d.o.o., Immortelle Group d.o.o. itd.

Kako su rekli novinaru ABCportala do njih su doprijele glasine kako su im plaćene karte i ostali troškovi putovanja u Hercegovinu što nije istina, a što se tiče otkupa zelene mase neće financirati otkup preko navedenih tvrtki s kojima su imali poslovni odnos u prijašnjim sezonama. Razlog su vlasnički odnosi u navedenim tvrtkama te financijski dugovi istih prema Kanadskom investicijskom fondu.

Predstavnik Kanadskog investicijskog fonda Richard Czerlau i njihov odvjetnk Thomas Brown danas su napustili Hercegovinu kako bi donijeli odluke za daljnje poslovanje sa eteričnim uljem iz ove regije.

Oni su investirali u navedene hercegovačke kompanije koje su prodale eterično ulje (500 litara) tvrtki nepovezanoj s ovom investicijskom grupacijom a koja se bavi proizvodima u kojima se koristi ulje od smilja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije