JESTE LI MEĐU NJIMA?

Lijep početak 2024: Ovi će horoskopski znakovi imati najljepši posljednji tjedan u godini!

kupovina
Shutterstock
29.12.2023.
u 07:07

Očekuju ih posebno lijepi događaji i osjećaji

Do 2024. nas dijeli svega nekoliko dana, a diljem svijeta većina nas se oporavlja od iscrpljujućih i energetski intenzivnih božićnih blagdana koje smo upravo preživjeli. Međutim, postoji magija u zraku koja se ne može poreći.

Neki od nas iskoristit će tu čaroliju tako što će si dopustiti odmor i usredotočiti se na samorefleksiju, dok bi se drugi mogli osloniti na dodatnu posebnu vrstu iskre ovaj tjedan zahvaljujući zvijezdama. Evo koja će tri horoskopska znaka imati najljepši posljednji tjedan u 2023. godini, piše Collective World.

Rak: Ovaj tjedan je u znaku partnerstva. Jačate veze u svom životu i naginjete dubljem osjećaju prosvjetljenja kada je u pitanju vrijednost vaših prijateljstava i odnosa, a dobit ćete i puno uvida u svoje suradnje i značajne veze. Osim toga, ovaj je tjedan savršeno vrijeme za romantični bijeg s osobom koja vam je najbliža srcu. Ako ste usredotočeni na stvari koje nisu romantična partnerstva, ovo je lijepo vrijeme za vas da obratite pozornost na poduzimanje profesionalnijih, kreativnijih poteza. Ova će godina biti čarobna za Rakove - a sve počinje ovaj tjedan.

Škorpion: Ovaj tjedan se isprva možda neće činiti toliko dobrim, ali bit će neizmjerno transformativan za vas. Sada ste pred izazovom da duboko razmislite o stabilnosti i temeljima unutar vašeg osobnog života. Ljubav, strast i izražavanje bit će naglašeni. Ako se osjećate kreativno, vrijeme je da iskoristite svoje muze i stvorite stvari koje ste se oduvijek nadali da ćete stvoriti na ovom svijetu. Ako vam je trenutačno teško stvarati ili ako ste se borili s time da osjetite inspiraciju, ovaj tjedan će vas vratiti kući vama samima, i bit će prekrasan. Vaš talent je trenutno na vrhuncu, Škorpioni. Morate trčati prema njemu.

Ribe: Ovaj tjedan posvećen je otpuštanju prošlosti na najljepši način. Također, sada je vrijeme da se oslobodite puno osjećaja i emocija koje su vas opterećivale posljednjih nekoliko mjeseci. Vaša mašta će biti potaknuta i pomoći će vam da se podsjetite koliko je lijepa takva sloboda. Ovaj tjedan ćete se opet početi osjećati poput sebe, a ta novostečena sloboda zapalit će vaše samopouzdanje, posebno 29. prosinca, a tada ćete početkom godine ući u izuzetno lijepo razdoblje. Vi ste, najlakše rečeno, dobili zeleno svjetlo od svijeta oko vas da govorite, da prenesete svoje snove i vjerujete u stvari koje osjećate i stvari koje želite postići u 2024. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije