mostar

Ljubo Bešlić obišao je požarište tržnog centra Bingo koji je uništen u vatrenoj stihiji

asd
23.04.2017.
u 10:03

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić obišao je večeras požarište tržnog centra Bingo koji je uništen u vatrenoj stihiji koja je izbila oko 20 sati.

- Šteta je potpuna, ovo je jedna velika tragedija za Mostar. Vlasnici su ostali bez objekta, dobavljači bez robe, i tako dalje, i već večeras možemo reći da će ovaj nemili događaj imati nesagledive posljedice za cijeli grad Mostar, kazao je Bešlić. Cijeli grad je već pod 'dimnom zavjesom'. Neugodni miris paljevine zašao je u gotovo svaki kutak Mostara. 
Dodao je kako je u komunikaciji s vlasnicima Binga.

- Jedan od suvlasnika me nazvao da me informira o ovom događaju i ja sam iz svatova odmah došao ovamo. Prema informacijama kojima ja raspolažem, sve se odigralo u nevjerojatnom kratkom vremenskom razdoblju i za pola sata cijeli objekt je bio u plamenu, tako da ništa nije bilo moguće spasiti-  rekao je gradonačelnik, koji je prije gotovo šest godina bio 'kum' svečečanog otvaranja ovog tržnog centra. Naime, 15. srpnja 2011., uz nazočnost brojnih građana, gostiju i uzvanika, Bešlić je i otvorio ovaj tržni centar Bingo sagrađen u bivšoj tvornici Hekom.

Tom prigodom gradonačelnik je kazao kako je riječ o jednoj rijetko uspješnaoj privatizacijskoj priči.

- Nakon dvije neuspjele privatizacije Hekoma, od željeznog rugla na ulazu u grad iz pravca Sarajeva danas imamo prekrasan novi poslovni objekt- govorio je tada gradonačelnik.

Inače, u mostarskom najvećem tržnom centru Binga radilo je stotinu djelatnika, a investicija je bila vrijedna 12 milijuna KM.  To svečano otvorenja pjesmom je bio uveličao gradonačelnikov prezimenjak Halid Bešlić, a sada je sve to, nažalost, samo kao uspomene iz foto-albuma.

Tuzlanska kompanija Bingo širom BiH ima oko 200 trgovina i tržnih centara, a nedavno je kupila i tvornicu za proizvodnju deterdženata Dita iz Tuzle.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije