ZAŠTO IH ŽENE VOLE?

Ma, kakve tange: 'Padobranke' kakve je nosila Bridget Jones pravi su hit!

12.07.2019.
u 10:45

Žene su toliko oduševljene da su ih nazvale "Rolls Royceom među gaćicama".

Ako ste pogledali barem i jedan dio filma o Bridget Jones, onda znate da je riječ o ženi koja nije nosila najatraktivnije donje rublje koje postoji na tržištu, dapače, razbarušena kosa i pidžama dio su njenog prepoznatljivog imidža.  

Uz to, idu i takozvane `padobranke`, gaćice visokog struka kakve su nosile naše bake, a slove za jedne od najugodnijih modela gaćica. Nakon velikog boom-a tangi i brazilki, na velika vrata vratile su se i "padobranke" i postale jedne od najpopularnijih modela koji se nude na Amazonu, barem ako suditi po mnoštvu pozitivnih komentara uz gaćice naziva Sloggi Control Pants.

Mnoge žene koje su naručile ovaj model gaćica, ostavile su ocjenu od 5 zvjezdica uz komentare kako su lagane i udobne te "stisnu trbuh" i preporuke drugima za kupnju ovog modela.



 

Odličan su izbor za uske haljine i odjeću kada treba skriti trbuščić, neki su od komentara.

Neke su toliko oduševljene da su ih nazvale "Rolls Royceom među gaćicama". 

"Obožavam ove Bridget Jones gaćice. Skriju naslage na trbuhu, a vrlo su ugodne za nositi"

Osim kombinacije za uske večernje toalete, ove gaćice su navodno odličan izbor i planinarenje, adrenalinske aktivnosti, trčanje i ostale fizičke aktivnosti jer "ostaju na mjestu", a ne zaustavljaju cirkulaciju. Cijena im je od 150 do 250 kn. 

Mnogima su i prvi izbor za dane mjesečnice te onima koji imaju problema s inkotinencijom. Čini se kako ovaj model gaćica ipak svi moramo imati u svom garderobnom ormaru, zar ne? 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?