POLICAJCI U ŠOKU

'Martinje' stvorilo rekordera, koliko je vozač napuhao, čudo da je ostao živ

12.11.2018.
u 13:15

Šokirani policajci uhitili su vozača slobode do trežnjenja, a protiv njega će biti poduzete i druge zakonom predviđene mjere

U subotu navečer na magistralnom putu M-5, u mjestu Donje Putićevo, travnička policija zaustavila je vozača iz Travnika kod kojeg je tijekom alkotestiranja izmjereno 5,5 promila alkohola u krvi što je novi rekord u BiH. 

Šokirani policajci uhitili su vozača slobode do trežnjenja, a protiv njega će biti poduzete i druge zakonom predviđene mjere, piše Klix.ba. 

Novi na listi 'najvećih alkoholičara' nadmašio je dosadašnjeg vlasnika rekorda. Bio je to 52-godišnji O. L. iz Posavske županije  čiji je nalaz vještačenja Zavoda za zdravstvenu zaštitu Sarajevo pokazao da je imao 4,91 promila alkohola u krvi i urinu, što je iznos jednak količini od 14 velikih čaša piva (500 ml), skoro 15 čaša vina (200 ml) ili 25 čašica rakije (40 ml).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?