Softverska tvrtka

Mate Rimac uložio u bh. startup Rolla

Mate Rimac
Davorin Visnjic/PIXSELL
03.08.2023.
u 18:33

Rolla planira uspostaviti središte regionalnog razvoja u Bosni i Hercegovini i europsko komercijalno središte kako bi se proširila u zapadnu Europu i povećao svoju bazu kupaca

Softverska tvrtka Rolla sa sjedištem u Bosni i Hercegovini prikupila je 6,3 milijuna eura u početnom krugu financiranja, najvećem u Srednjoj i Istočnoj Europi (CEE) za pokretanje fitness tehnologije.

Krug su vodili Mate Rimac, hrvatski poduzetnik i izvršni direktor tvrtke za tehnologiju elektrificiranih vozila Rimac Group, i Hellen’s Rock iz Rumunije, obiteljskog  ureda poduzetnika Sache Dragića.

S tim sredstvima Rolla planira uspostaviti središte regionalnog razvoja u Bosni i Hercegovini i europsko komercijalno središte kako bi se proširila u zapadnu Europu i povećao svoju bazu kupaca, piše Indikator.

Rolla upravlja društvenom fitness platformom koja pomaže korisnicima u praćenju, natjecanju i zabavi dok vježbaju - vani, u zatvorenom i virtualno.

Tvrtka je ranije ove godine izbacila beta verzije svojih aplikacija Rolla One i Rolla World za prve korisnike. Pune verzije bit će spremne za lansiranje u prvom tromjesečju 2024.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?