Međugorje

Međugorski zlatni pir uz 13 djece i 36 unučadi

03.09.2016.
u 10:00

Gostujući na Radiopostaji “Mir” Međugorje bračni par iz Barcelone Marta Sanfelia i Antonio Gamiz iznijeli su svjedočanstvo o svom zlatnom piru - 50 godina braka i o svom viđenju Međugorja.

Na hodočašću su bili sa svim članovima svoje obitelji u kojoj je 13 djece i 36 unučadi.

Česti gosti

U Međugorju su se okupili kako bi proslavili ovu važnu obljetnicu u životu. Prvi put su u Međugorju bili 2009. godine i od tada mu se stalno vraćaju. Međugorje im je, kako kažu, osvježilo i osnažilo vjeru, a molitva dobila novi, dublji smisao. Bili su i na Brdu ukazanja i Križevcu. Od trinaestero djece, devetero je udano i oženjeno. Objasnili su zašto su pedeset godina bračne vjernosti proslavili u Međugorju. 

- Mi smo ove godine proslavili 50. obljetnicu braka. A kako bismo mogli bilo gdje drugdje slaviti ako ne ovdje, jer naša 36. unučica je čudo međugorske Gospe Kraljice Mira, priča slavljenica Marta i dodaje: - Riječ je o mladom bračnom paru koji nije mogao začeti dijete.

Zavjet i molitva

Prošle godine bili su ovdje u Međugorju na hodočašću upravo s tim ciljem, zavjetovali su se i molili kako bi i oni imali dijete. I rodila nam se unuka. Ovdje su i oni kako bi svoje dijete posvetili Gospinu bezgrešnom srcu. Sigurno je vjera bila važna cijeli naš život, ali moram priznati kako je moja vjera danas puno snažnija nego prije.

Slavljenik Antonio je kazao:

- Kad smo se oženili bili smo praktični vjernici, ali nismo išli svaki dan na misu. Običavali smo moliti krunicu i išli smo redovito na ispovijed, svetu pričest. Ali malo-pomalo naša su nas djeca sve više približavala životu u vjeri. U Međugorje nas je, moram to kazati, Gospa pozvala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije