Obljetnica napada

Moore: Zvornik je ostao grad tolerancija i suživota

Jonathan Moore
27.04.2016.
u 16:45

Šef Misije OESS-a u BiH Jonathan Moore rekao je danas da je najvažnije da je Zvornik i nakon terorističkog napada 27. travnja prošle godine, ostao grad tolerancije i suživota.  Islamska zajednica i gradska skupština su tada, kaže, reagirale na isti način kako bi se zadržala takva atmosfera.

- I predsjednik RS-a Milorad Dodik i potpredsjednik Ramiz Salkić i gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović i ostali dužnosnici iz Zvornika govorili su istim riječima, protiv osvete, za toleranciju, za poštivanje svih prava, rekao je Moore u izjavi novinarima na obljetnicu od terorističkog napada na Policijsku stanicu Zvornik. 
 
Kazao je da se ne može zaboraviti žrtva tog napada, policajac Dragan Đurić. 

-Danas je dan sjećanja na Dragana Đurića i dan potvrde da život ide dalje. Da možemo preživjeti takve napade, ali da moramo sve raditi protiv takvih napada, naglasio je Moore.  

I gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović je rekao da se mora učiniti sve da se ovakvi napadi kao u Zvorniku nikada više ne ponove. 

-Život i samim tim suživot te sve drugo mogući su samo s pogledom naprijed, dodao je Stevanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije