„Vaše mišljenje o Mišljenju?“

Mostar domaćin drugog interaktivnog događaja o Mišljenju Europske komisije

10.07.2019.
u 07:24

Interaktivni događaj povodom objavljivanja Mišljenja Europske komisije o zahtjevu Bosne i Hercegovine za članstvo u Europskoj Uniji, održava se 15. srpnja u Mostaru. 

Mišljenje, uz prateći Analitički izvještaj, ukazuje što Bosna i Hercegovina, njezini građani i izabrani predstavnici trebaju uraditi kako bi se pridružili Europskoj uniji. Napisano je na oko 200 stranica. 

Po prvi put će se kroz interaktivnu formu razgovora predstaviti najvažniji detalji iz Mišljenja, razgovarati o tome što nas čeka, o promjenama koje slijede i kako će one utjecati na naše živote.

Saznajte o tome od šefa Delegacije Europske unije u BiH i specijalnog predstavnika EU u BiH, veleposlanika Larsa- Gunnara Wigemarka.  Također će Erol Mujanović, ekonomski stručnjak i Saša Aćić, biznismen pokušati povezati preporuke. 
Mišljenja s poboljšanjem obrazovnih kurikuluma, te zajedno s vama raspraviti o važnosti prakse u obrazovanju i zašto mlad čovjek u BiH prvi posao u prosjeku dobije u 27. godini. Kako se to može promijeniti? Tko će to promijeniti? Na što nas Mišljenje obvezuje? 

„S ovakvim prirodnim i ljudskim resursima imamo šansu za nekoliko godina stvoriti zajednicu u kojoj će mnogi poželjeti živjeti. Imamo ljude i kompanije koje mogu kreirati pozitivno ozračje i novu viziju. Ako vidimo gdje idemo, treba nam još društveni dogovor, istrajnost u realizaciji dogovorenog i idemo raditi“, poručuje govornik Saša.

Svaki govornik ima maksimum 10 minuta da vas zainteresira za tematiku. Putem elektronskog interaktivnog glasovanja moći ćete odmah dati mišljenje i postaviti pitanje. Kroz intervju s jednim od vas-sudionika saznat ćemo koliko je ovaj događaj bio koristan za vas.

Ovaj dogadjaj ne čine samo govornici i program na bini, nego i sudionici u publici koji aktivno razmjenjuju iskustva s drugima.

„Vaše mišljenje o Mišljenju?“ održava se 15. srpnja od 11:00 do 12:30 u Hotelu Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije