Vrijeme

Na Bjelašnici danas minus 5, u Neumu i Mostaru plus 12 stupnjeva, sutra u BiH pretežito oblačno

30.11.2022.
u 16:29

U Bosni i Hercegovini danas je pretežito oblačno vrijeme sa slabom kišom.

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Bjelašnica -5; Ivan Sedlo 0; Bihać, Jajce i Sarajevo 3; Banja Luka, Bugojno, Sanski Most, Tuzla i Zenica 4; Doboj, Drvar i Gradačac 5; Livno 6; Bijeljina 7; Široki Brijeg, Stolac i Trebinje 11; Grude, Mostar i Neum 12 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežito oblačno vrijeme. Prijepodne slabije padavine su moguće u Krajini. U večernjim satima i tijekom noći na petak u nizinama se očekuje slaba kiša ili rosulja, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu zemlje od 10 do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će biti oblačno. U večernjim satima može padati slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 1, a najviša dnevna oko 5 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije