Međugorje

“Na poseban način pozivam vas da molite 
za mir”

Vidjelac  Jakov tijekom ukazanja Gospe kraljice mira u njegovoj obiteljskopj kući u Bijakovićima. Medjugorje,26.12.2016.Snimio:Marijan Sivrić
27.12.2016.
u 08:00

Gospa, Kraljica Mira, međugorskom vidiocu Jakovu Čoli ukazuje se, prema njegovim tvrdnjama, jednom godišnje na sam Božić. Tako je bilo i ove godine u njegovoj obiteljskoj kući u Bijakovićima u međugorskoj župi. Do trenutka ukazanja nazočni su molili krunicu. Ukazanje je počelo u 14.20 sati i trajalo je deset minuta. Tom prigodom Blažena Djevica Marija, Kraljica Mira, vidiocu Jakovu dala je ovu poruku: - Draga djeco! Na ovaj milosni dan na poseban način vas pozivam da molite za mir. Djeco, ja sam ovdje došla kao Kraljica Mira i toliko puta sam vas pozivala da molite za mir. Ali, djeco, vaša srca su nemirna. Grijeh vas sprečava da se u potpunosti otvorite prema milosti i miru koji vam Bog želi darovati. Da biste živjeti mir, djeco moja, trebate imati najprije mir u vašim srcima i biti predani u potpunosti Bogu i Njegovoj volji. Ne tražite mir i radost u ovozemaljskim stvarima jer to je sve prolazno. Težite prema istinskom milosrđu i miru koji dolazi samo od Boga i samo tako će vaša srca biti ispunjena istinskom radošću i samo na taj način ćete moći postati svjedoci mira u ovom nemirnom svijetu. Ja sam vaša majka i zagovaram pred svojim Sinom za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu”.

Kad su ukazanja počela prije 35 godina, 24. lipnja 1981. godine, vidjelac Jakov je bio najmlađi među vidiocima. Imao je samo deset godina. On je jedino dijete majke Jake i oca Ante. Rođen je 6. ožujka 1971. godine u Sarajevu. Završio je srednju školu. Gospa mu se svakodnevno ukazivala od 25.lipnja 1981. do 12. rujna 1998. godine. Međugorski vidjelac Jakov teško je podnio prekid svakodnevnih ukazanja koja su mu prestala nakon 17 godina svakodnevnih susreta s Gospom, Kraljicom Mira.

Kad se to dogodilo, bio je na putu u Miamiju i tada je prenio međugorskom župnom uredu kako će mu se nadalje Gospa ukazivati jednom godišnje na svetkovinu Božića.

Njegova misija je molitva za bolesne. Nakon dvogodišnjeg poznanstva vidjelac Jakov oženio je Annalisu Barozzi, lijepu Talijanku iz Asole kraj Mantove. Imaju troje djece - Arijanu, Davida Emanuela i Mirjanu Klaru. Žive u Bijakovićima u međugorskoj župi. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije