Savjeti

Ne upadajte u zamke: Ove poklone žene žele za Valentinovo

poklon
ilustracija
12.02.2016.
u 20:06

Poslužite se popisom prijedloga, i 14. veljače iskoristite da nekome uljepšate dan

Kada god pomislite na Valentinovo, to dođe nešto kao "minsko polje" za poklone. Možete proći bez problema, ali možete i žestoko pasti i "osigurati" sebi sate i sate objašnjavanja, koje prerasta u pravdanje, a okončava s noćnom morom.

Vječno pitanje je kako pronaći idealan poklon koji će na savršen način oslikati ljubav, prijateljstvo i posvećenost?

Da imamo odgovor na to pitanje, vjerojatno bismo imali i neku od Nobelovih nagrada, ali ako ništa - uvijek možemo sastaviti popis stvari koje vam mogu poslužiti kao ideja kako da usrećite voljenu osobu.

Nemojte nikada zaboraviti da je danas vrijeme najdragocjeniji poklon. Kvalitetno provedeno vrijeme s osobom, lijepa iskustva i znaci pažnje su ono što bi trebalo usrećiti obje strane, ali - nikada se ne zna, jer 100 ljudi znači i 100 ćudi, javlja N1. 

Poslužite se popisom prijedloga, i 14. veljače iskoristite da nekome uljepšate dan. Ono što je dobro, jeste da popis prijedloga može koristiti i kao "korak po korak" metoda kako da svojoj voljenoj osobi priuštite nezaboravan dan, no za to je potrebno mnogo stvari da se poklopi, ali i to da ste neko vrijeme štedjeli novac - kako bi 14. veljače bili "partner iz snova" (li filmova). 

Isto možete napraviti i za 8. ožujka, njen rođendan, obljetnicu veze/braka i slične praznike koje muškarci "vole" zaboraviti.

1. Očistite kuću/stan
Ipak je to mjesto gdje sve počinje i završava.

2. Čaša vina neka je uvijek do pola puna/To se najbolje postiže s članskom kartom vinskog kluba
Piće prije nego krenete vani uvijek dobro dođe, samo se potrudite da neka boca ostane i po povratku.

3. Kupite joj ili njemu karte za omiljenog izvođača/bend
Mi na Balkanu smo uskraćeni za superstare, ali vjerujemo da se u relativnoj blizini uvijek događa nešto što partnera može obradovati, i to po poprilično pristupačnim cijenama.

4. Počastite je s večerom od pet zvjezdica/Skuhajte joj večeru od pet zvjezdica
Ovo bar nije teško za shvatiti.

5. Kupite bijeg za vikend
Telefon na "silent" bez interneta, mailova, obveza i sličnih stvari koje uzrokuju stres. Lokacija nije važna, važno je samo da u krugu od 100 kilometara ne poznajte nikoga.

6. Nakit nikada nije loša ideja
Još jedna od stvari kojoj objašnjenje nije potrebno.

7. Šminka/Kozmetika i kutija čokolade
Jedna od stvari koja vam prva padne na pamet kada razmišljate o poklonu. Ogrlica, naušnice, prstenje, sat...To su pak neke stvari u kojima morate partnera poznavati "u dušu" jer se lako možete prevariti i napraviti "noćnu moru" od Valentinova. To je ono u uvodu spomenuto "minsko polje".

8. Darujte joj nešto najdragocjenije na svijetu: Vaše vrijeme
Na koncu, sama činjenica da ste se odlučili na to da obilježite praznik s voljenom osobom znači da vam je stalo. Pokloni su sekundarna stvar. Vrijeme je najdragocjenije u vremenu u kojem živimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije