Miholjsko ljeto

Očekuju nas sunčani dani, temperature i do 27 stupnjeva

jesen
22.10.2022.
u 08:38

Miholjsko ljeto još uvijek nas ne napušta, jutra hladnija, ali tijekom dana temperature će biti gotovo ljetne

Iako je kraj listopada, miholjsko ljeto još uvijek nas ne napušta.

Prvi dan vikenda u Bosni i Hercegovini prevladavat će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Od večernjih sati naoblaka sa sjevera će tijekom noći na nedjelju uvjetovati kišu u sjevernim područjima Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 stupnjeva, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom između 20 i 26 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u nedjelju će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U ranim jutarnjim satima kiša se očekuje u sjevernim područjima Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 7 i 13 stupnjeva, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stupnja. Prvi radni dan idućeg tjedna očekuje nas također sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

U ponedjeljak će dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni biti magle. Vjetar će biti slab, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 7 i 12 stupnjeva, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će biti između 22 i 27 stupnjeva, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda. •

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije